• VV Oranje Zwart en trainer André Blom gaan voor een lustrum! 

    Geweldig nieuws voor VV Oranje Zwart: Ook in seizoen 2024-2025 blijft Blom hoofdtrainer van de ploeg uit Wanneperveen. Het team wist zich afgelopen seizoen wederom lastminute veilig te spelen in de 3e klasse. Onder Blom is de club inmiddels bezig met zijn 4e seizoen in deze klasse en hopen zij ook dit jaar te kunnen handhaven. Door de vele regenval én een compleet vernieuwd hoofdveld is er nog niet veel gespeeld en staat het team op dit moment op een voorlaatste positie in de 3e klasse C.   

    Toch heeft André meer dan voldoende vertrouwen in de ploeg en heeft hij het uitstekend naar zijn zin in Wanneperveen. Genoeg reden dus om voor een vijfde jaar bij te tekenen. 

    Naast André hebben ook verzorgster Trijnie Jans, keeperstrainer Hans Groen, assistent-scheidsrechter Klaas Bijker en leiders Marco Bolding  en Roy Fleming voor een volgend seizoen bijgetekend. Tevens zullen Dennis Hoorn en Jeroen Kleene volgend seizoen onder leiding van Blom op gaan voor hun trainersdiploma TC3. Dennis Hoorn heeft jarenlang in het eerste van Oranje Zwart gespeeld en speelt momenteel in het derde elftal van de club, Jeroen Kleene is nog altijd aanvoerder van de selectie. 

    De selectie en de rest van de club zien de toekomst onder leiding van Blom rooskleurig in!  

    Het bestuur en de technische commissie van Oranje Zwart zijn dan ook verheugd dit mooie nieuws voor de feestdagen te kunnen brengen.