• Oliebollen 2021

  2021 was wederom een jaar waarin veel dingen anders gingen dan normaal, zo ook bij VV Oranje Zwart. We begonnen het seizoen voorspoedig, maar helaas is de volgende lockdown nu al weer een feit. 

  We zouden niets liever willen dan gezellig met zijn allen bakken, een biertje drinken en het jaar afsluiten op de manier die we gewend zijn, maar dit gaat helaas niet. 

  Toch gaan we dit jaar wel bakken! Op een volledige corona-proof manier zullen onze bakkers voor u aan de slag gaan zodat u oudjaarsdag als van ouds kunt genieten van de bollen van Oranje Zwart! 

  Dit jaar haal je ze corona-proof met de auto bij de oliebollen drive-through op de parkeerplaats van Oranje Zwart. Hoe handig! Liever fietsen? Dat is uiteraard ook mogelijk.  

  Ook zijn de bollen te koop bij Vershuis Lantinga aan de Veneweg.

  Bestellen is dus niet nodig! Voor 11 heerlijke krenten- of oliebollen betaald u slechts €8,-.

  Let wel; onze verkopers komen niet langs de deuren dit jaar! Bent u niet in de gelegenheid de bollen op te komen halen op 31-12, dan kunt u deze uiterlijk 29-12 ook bestellen. Onze bezorgers komen ze dan bij u brengen op de 31ste (in Wanneperveen). 

  Wat moet je hiervoor doen?

  Geef uiterlijk 29 december je bestelling telefonisch of via whatsapp door op 06-27524694. Geef in dit bericht je naam door en hoeveel zakken je wilt bestellen (met of zonder krenten). Geef tevens aan of je contant of per betaalverzoek wilt betalen.

  Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de bestuursleden. Ook wanneer u geen whatsapp heeft verzoeken wij u contact op te nemen met een van de bestuursleden.

  VV Oranje Zwart wenst iedereen ontzettende mooie feestdagen, een smakelijk uiteinde en een ontzettend mooi en sportief 2022!