• Afgelopen weekend hebben velen van jullie al gemerkt dat er voor toegang tot onze kantine gecontroleerd wordt op QR-codes uit de coronacheck app. Afgelopen dinsdag zijn de regels helaas nog iets verder aangescherpt door het kabinet.

  Gelukkig zijn de maatregelen in de afgelopen dagen toch wat afgezwakt en is het tonen van een QR-code om te mogen spelen, trainen óf kijken niet langer nodig.

  Echter worden de regels toch nog iets strenger dan afgelopen weekend en wij zullen hier als vereniging in mee moeten, of we nu willen of niet. De boetes en sancties voor het niet handhaven van deze regels zijn voor een niet commerciële vereniging niet te riskeren.

  Vanaf zaterdag a.s. zijn de kantine (incl. bestuurskamer), kleedkamers, toiletten en het afgezette terras buiten enkel nog toegankelijk met een QR-code in de coronacheck app.

  Wij willen alle leden en bezoekers dan ook verzoeken om te zorgen voor een geldig coronatoegangsbewijs. Zorg daarnaast dat je te allen tijde een identiteitsbewijs bij je hebt.

  De maatregelen worden gehandhaafd door onze vrijwilligers en hoewel ze dit zelf ook liever niet doen zullen zij iedereen moeten controleren en helaas de toegang moeten weigeren wanneer niet aan de voorwaarden wordt voldaan.

  Mochten er leden zijn die zich willen aanmelden als vrijwilliger voor het controleren dan kan dit bij het bestuur. Uiteraard gelden deze uren ook voor de zelfwerkzaamheid.
  Wanneer er voor een wedstrijd of training niet voldoende vrijwilligers gevonden kunnen worden zullen de faciliteiten helaas gesloten moeten blijven.

  Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met het bestuur via info@vv-oranjezwart.nl.